Крем-бальзам протигеморойний з екстрактом морозника

Healer Cosmetics
ХК-0032
25,20
грн.

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Крем-бальзам створений з натуральних компонентів, які здатні допомогти при геморої, набряку, тріщинах та свербежу в області заднього проходу. Спеціальна комбінація екстрактів і ефірних олій рослинного походження забезпечує знеболюючу дію, загоює, запобігає появі рубців, укріплює стінки судин, що перешкоджає утворенню нових вузлів. Екстракти кори дуба і чорної тополі надають терпку дію, зменьшують схильність до кровотеч, захищаючи пошкоджені тканини від подальшого подразнення. Загоювальну та протизапальну дію забезпечують вітаміни А і Е, віск бджолиний, ефірна олія чайного дерева. Поєднання екстрактів малини, каштана і ефірних олій кипариса та лимона попереджає ускладнення геморою, сприяє зменшенню і зникненню гемороїдальних вузлів. Крем-бальзам забезпечує швидке зниження вираженого болю і симптомів геморою, дефекація проходить менш болісно.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

При перших ознаках геморою наносити на запалену ділянку заднього проходу декілька разів на добу і після дефекації та прийняття гігієнічного душу. Використовувати до закінчення ознак запалення. Рекомендується використовувати для профілактики геморою.

СКЛАД

Вазелін, церезин, ланолін, екстракти кори дуба, чорної тополі, малини, каштана і морозника, вітаміни А і Е, віск бджолиний, сірка очищена, ефірні олії кипариса, чайного дерева та лимона.
Click to order