Крем-бальзам при болях у хребті з ефектом лідокаїну

Народный Целитель
НЦ-0010ХК
25,20
грн.

За призначенням: При болю в спині, суглобах, м'язах, невралгії

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Ефективний засіб на натуральних компонентах для полегшення та комплексного лікування болю в спині при остеохондрозі, ревматизмі, радикуліті, люмбаго (простріл), сколіозі (викривленні хребта), плекситі, килі міжхребцевого диска, міалгії та м’язових спазмах, для профілактики захворювань опорно-рухового апарату. Екстракт бруньок берези допомагає зняти спазми. Екстракт полину, як і камфора, збуджує ЦНС, сприяє регуляції обміну речовин у шкірі, швидкому виведенню токсинів, разом з екстрактом шишок хмелю, ромашки, бузку має протизапальну та болезаспокійливу дію. Екстракт евкаліпта застосовується, як антисептичний і загальнозміцнюючий засіб, чебрець — заспокійливий і розслаблюючий. Ефірна олія ялівцю в комплексі з терпентинною добре знімає біль, покращує рухливість суглобів.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

При болях у хребті, попереку, колінах та інших суглобах, де є запалення, невелику кількість крему-бальзаму втирати 2–3 рази на добу в проблемні зони. Рекомендується застосовувати при масажі.

СКЛАД

PETROLATUM, BETULA ALBA BUD EXTRACT, HUMULUS LUPULUS CONE EXTRACT, CERESIN, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF EXTRACT, BUTYROSPERMUM PARKII (shea butter) (and) GLYCERYL ROSINATE (and) OLEA EUROPAEA (olive) OIL UNSAPONIFIABLES, SYRINGA VULGARIS EXTRACT, ARTEMISIA VULGARIS EXTRACT, CERA ALBA, CAMPHOR, THYMUS SERPILLUM EXTRACT, METHYL SALICYLATE, TURPENTINE, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL.
Click to order