Крем-бальзам антигерпес татуаж

Healer Cosmetics
ХКТ-1001
34,30
грн.

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Унікальний бальзам розроблений для швидкого усунення симптомів герпесу та для його профілактики. Для попередження герпесу крем-бальзам варто використовувати перед і після виконання татуажу або аугментації губ, щоб підвищити місцевий імунітет і запобігти виникненню пухирів. Вазелін, бджолиний віск і ланолін, які є провідниками біологічно активних речовин, збагачені натуральними екстрактами та ефірними оліями лікарських рослин, пом'якшують, живлять, захищають шкіру, перешкоджають поширенню висипів. Екстракт часнику та ефірна олія чайного дерева успішно пригнічують бактеріальну, вірусну та грибкову патогенну флору. Екстракт алое добре загоює, знімає запалення, а ефірна олія м'яти охолоджує та знеболює. Ефірні олії лаванди та пелюсток троянди тонізують, надають бальзаму легкий квітковий аромат.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

До та після виконання татуажу та аугментації губ нанести бальзам на шкіру губ при герпетичних висипах і для запобігання їх поширенню. Застосовувати бальзам до повного очищення губ від утворення кірочок та загоєння тріщин. Рекомендовано використовувати у профілактичних цілях.

СКЛАД

INCI NAME: PETROLATUM, BUTYROSPERMUM PARKII (shea butter) (and) GLYCERYL ROSINATE (and) OLEA EUROPAEA (olive) OIL UNSAPONIFIABLES, CERA ALBA, ROSA DAMASCENA FLOWER EXTRACT, MENTHA PIPERITA OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, ALLIUM SATIVUM BULB EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, BARBADENSIS LEAF EXTRACT.
Click to order