Крем-бальзам при алергічному висипі

Healer Cosmetics
ХК-0027
22,85
грн.

За призначенням: При захворюваннях шкіри

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Натуральний крем-бальзам розроблений для позбавлення від алергічної висипки, екземи, полегшення загоєння гнійних ран. Активний комплекс флавоноїдів і алканоідов алтея, календули, конюшини і суниці мають протинабрякову, протизапальну і болезаспокійливу дію, екстракти конопель і коров'яку заспокоюють, знеболюють, сприяють зняттю набряків. Ефірна олія лаванди має ранозагоювальну, конопля і алтей - болезаспокійливу дію. Екстракти конюшини, аістніка коров'яку відрізняються активними антиалергічні властивості, знімають роздратування шкіри. Ланолін та вазелін служать природним провідником лікарських компонентів, ланолін пом'якшує шкірні покриви.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

При алергічної висипки та екземі зовнішньо 2-3 рази на добу втерти крем-бальзам в місця висипки та покласти суху пов’язку, для обробки ран нанести крем-бальзам тонким шаром на чисту марлеву пов’язку і прикласти до ураженої поверхні.

СКЛАД

Масло лаванди, екстракти календули, конюшини, листя алтея та квіток коров’яку, стебел і листя конопель, аістніка, листя суниці і калгану, ланолін, вазелін.
Click to order