Крем-бальзам при нежиті та гаймориті з цикламеном

Народный Целитель
НЦ-0017ХК
22,85
грн.

За призначенням: При застуді, кашлі, нежиті

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Компоненти, що входять до складу бальзаму, ефективні при комплексному лікуванні захворювань, що супроводжуються нежиттю та гайморитом. Крем-бальзам допомагає відновити носове дихання, зменшити виділення слизу, зняти набряклість, дає гарні результати при лікуванні запалення верхніх дихальних шляхів, знижує ризик ускладнень. Екстракти цикламену та каланхое мають потужну антисептичну та регенеруючу дію, діють на вогнище запалення, поступово сковуючи хвороботворні бактерії. Дія ментолу та ефірних олій на холодові рецептори усуває закладеність носа і дозволяє уникнути прийому судинозвужувальних препаратів, що мають побічну дію, полегшують загальний стан, тонізують.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Наносити на перенісся, надбрівні дуги і крила носа кілька разів на добу. При гаймориті помістити кінчиком пальця в кожну пазуху носа горошину крему-бальзаму. Для інгаляції, при закладеності носа, помістити горошину крему-бальзаму в гарячу воду і вдихати розчинені в повітрі пари.

СКЛАД

PETROLATUM, CERESIN, BUTYROSPERMUM PARKII (shea butter) (and) GLYCERYL ROSINATE (and) OLEA EUROPAEA (olive) OIL UNSAPONIFIABLES, PROPOLIS EXTRACT, KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT, CYCLAMEN PERSICUM ROOT EXTRACT, L-MENTHOL, CAMPHOR, MENTHA PIPERITA OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (tea tree) LEAF OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS LEAF OIL, CINNAMOMUM ZEYLANICUM LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL.
Click to order