Крем-бальзам для нігтів

Народный Целитель
НЦ-0002ХК
22,85
грн.

За призначенням: Для ніг

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Крем-бальзам на основі натуральних компонентів призначений для зміцнення нігтів, усунення ламкості, розшаровування нігтьової пластини, а також для живлення, загоєння та пом'якшення кутикул. Повернути нігтям здоровий вигляд і блиск допомагають витяжки з лікарських рослин, комплекс олій і вітаміни. Олії обліпихи, оливкова та виноградних кісточок стимулюють зростання, живлять і зволожують. Олія кедра в поєднанні з ланоліном запобігає розшаруванню нігтьових пластин, а ефірна олія чайного дерева – загоює кутикули, дезінфікує, має противірусну дію, в комплексі з екстрактами шишок сосни та березових бруньок запобігає розвитку запальних процесів. Вітамін А – один з найважливіших вітамінів для зміцнення нігтів, а D-Пантенол – допомагає при будь-яких пошкодженнях шкіри, оберігає від негативного впливу зовнішніх чинників, зокрема й побутової хімії.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Крем-бальзам нанести на нігтьову пластину та дати вбратися. Після процедури бажано надіти бавовняні рукавички. Використовувати до повного відновлення нігтів і кутикул.

СКЛАД

PETROLATUM, BETULA ALBA BUD EXTRACT, CERESIN, VITIS VINIFERA SEED OIL, OLEA EUROPAEA (olive) FRUIT OIL, PLANTAGO MAJOR LEAF EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS CONE EXTRACT, CUPRESSUS FUNEBRIS WOOD OIL, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT EXTRACT, PANTHENOL, CERA ALBA, RETINYL PALMITATE.
Click to order