Крем-бальзам при пролежнях обліпиховий

Народный Целитель
НЦ-0026ХК
22,85
грн.

За призначенням: При захворюваннях шкіри

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Ефективний засіб для лікування і профілактики пролежнів у лежачих хворих, при хворобах з патологіями живлення тканин, захворюваннями спинного мозку. Дія екстрактів цибулі ріпчастої, подорожника, листя бузини чорної та шипшини дає потужний протизапальний ефект, зокрема при хронічній формі, стимулює процес загоєння ран, підвищує еластичність судинних стінок. Дубильні речовини, що входять до складу хвойного екстракту ялини, в комплексі з екстрактом бруньок чорної тополі мають знеболюючу, бактерицидну, заспокійливу дію, зупиняють дрібні кровотечі, беруть участь у загоєнні ран та утворенні здорового епідермісу. Олія обліпихи, насичена вітамінами Е і С, - найбільш ефективний засіб для лікування пролежнів на початковій стадії, в поєднанні з камфорою покращує кровообіг.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Для профілактики пролежнів і при появі почервоніння втирати в шкіру масажними рухами, при більш виражених симптомах – нанести тонким шаром на пов'язку і прикладати на болючі ділянки шкіри 2-3 рази на добу протягом 1-2-х тижнів.

СКЛАД

PETROLATUM, HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL, ALLIUM CEPA BULB EXTRACT, CERESIN, SAMBUCUS NIGRA FLOWER EXTRACT, CERA ALBA, PLANTAGO MAJOR LEAF EXTRACT, BUTYROSPERMUM PARKII (shea butter) (and) GLYCERYL ROSINATE (and) OLEA EUROPAEA (olive) OIL UNSAPONIFIABLES, ROSA MAJALIS EXTRACT, GHEE BUTTER, PLANTAGO MAJOR LEAF EXTRACT, PICEA ABIES WOOD EXTRACT, POPULUS NIGRA BUD EXTRACT, CAMPHOR.
Click to order