Крем-бальзам живичний

Healer Cosmetics
ХК-0015
22,85
грн.

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Ефективний препарат рослинного походження, на основі ефірних олій і живиці хвойних дерев, що володіє різноспрямованою дією. Смола-живиця сосни і кедра сибірського володіють бактерицидно-бальзамічними, анестезуючими і протизапальними властивостями, пригнічують розвиток патогенної мікрофлори, у поєднанні з лляною олією і олією кедрового горіха використовується при комплексному лікуванні виразок, порізів, ран, захворювань опорно-рухового апарату та при застуді. Ефірні олії ялівцю і ялини надають противірусний ефект, протизапальну, дезінфікуючу дію, містять природні біогенні стимулятори. Крем-бальзам містить природний комплекс вітамінів і мікроелементів, стимулює біохімічні процеси для підтримки кислотно-лужного балансу, кровотворення і утворення кісткової тканини.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

При комплексному лікуванні виразок, порізів, ран, захворювань опорно-рухового апарату прикладати компрес на уражені ділянки шкіри 2 рази на добу. При застудних захворюваннях розтирати кожного дня в районі спини та грудини, втирати в область гайморових пазух і трійчастого нерва. Застосовувати при лікувальному масажі для оздоровлення зв’язок та суглобів.

СКЛАД

Ефірні олії ялівцю і ялини, масла лісового горіха і льону, смола-живиця сосни, жир свинячий, скипидар живичний, камфора, церезин, вазелін.
Click to order