Крем-бальзам перцевий розігріваючий

Healer Cosmetics
ХК-0012
22,85
грн.

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Ефективний крем-бальзам з натуральних компонентів, який розігріває, позбавляє від болю в області спини та інших частин тіла , внаслідок отриманих вивихів і переломів, а також при радикуліті, розтягненні зв'язок, забитих місцях, при скутості рухів після протягів, крепатурі м’язів після фізичних навантажень. Активний комплекс перцю стручкового і екстракту часнику розігріває уражену ділянку, посилюючи кровообіг і процеси обміну в тканинах. Екстракти живокосту і багна мають протинабрякову, протизапальну і болезаспокійливу дії, повертають суглобам і зв’язкам необхідну рухливість. Ефірні олії лаванди і розмарину мають ранозагоювальну дію, ефірна олія коріандру знімає гострий біль і попереджає зроговіння шкіри. Свинячий жир і вазелін є природними провідниками діючих компонентів. Ланолін оптимізує жировий обмін, пом’якшує шкірні покриви і запобігає їх розшаруванню.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Невелику кількість крем-бальзаму втирати в місця больових відчуттів, розтягнень, суглоби, при радикуліті та травмах. Рекомендовано використовувати перед спортивними навантаженнями. Увага: слід уникати попадання крему на слизові оболонки і садна.

СКЛАД

Вазелін, церезин, свинячий жир, екстракти перцю стручкового, часнику, багна та кореня живокосту, ланолін, ефірні олії лаванди, розмарину та коріандру.
Click to order