Крем-бальзам при нежиті та гаймориті з цикламеном

Healer Cosmetics
ХК-0020
22,85
грн.

За призначенням: При застуді, кашлі, нежиті

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Крем-бальзам рекомендовано використовувати для профілактики і при комплексному лікуванні нежиті та гаймориту. Допомагає відновити носове дихання, зменшити вироблення слизу, скоротити терміни лікуванні і знизити ризик ускладнень при запальних захворюваннях верхніх дихальних шляхів. Ефірні олії евкаліпта, гвоздики, кориці, м’яти і чайного дерева мають сильний противірусний ефект, протизапальну, дезінфікуючу дію. Екстракти каланхое і прополісу містять природні біогенні стимулятори, важливі при профілактиці і в комплексному лікуванні простудних захворювань. Цикламен допоможе запобігти гаймориту, камфора сприяє припливу крові і прискорює розсмоктування місцевих набряків.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Наносити на перенісся, надбрівні дуги та крила носа декілька разів на добу. При гаймориті помістити в кожну пазуху носа по горошині бальзаму на кінчику пальця. Для інгаляцій при закладеності носа помістити горошину крем-бальзама в гарячу воду і вдихати розчинені пари.

СКЛАД

Вазелін, церезин, ланолін, екстракти прополісу, каланхое та кореня цикламена, ментол, камфора, ефірні олії м’яти перцевої, евкаліпта, чайного дерева, гвоздики та кориці.
Click to order