Крем-бальзам женьшень-дігтярний

Healer Cosmetics
ХК-0028
22,85
грн.

За призначенням: При захворюваннях шкіри

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Унікальний рецепт на основі натуральних рослинних компонентів і екстракту женьшеню. Різноспрямована дія кореню женьшеню обумовлена його унікальним біохімічним складом. Препарати з нього позитивно впливають на склад крові, покращують тканинне дихання, прискорюють процеси загоєння, пригнічують життєдіяльність патогенних мікроорганізмів, поліпшують загальний стан організму. Екстракт ожини здавна застосовують при шкірних захворюваннях. Екстракт пелюсток троянди має бактерицидно-бальзамічну дію, у комплексі з ефірною олією лаванди і екстрактом календули використовується для комплексного лікування виразок, лишаїв, корости та інших уражень шкіри. Екстракти оману і конюшини мають протизапальну, дезінфікуючу дію, містять природні біогенні стимулятори. Березовий дьоготь підсилює шкірний обмін і кровообіг.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

При корості, золотусі, лишаях, виразках та інших ураженнях крем-бальзам нанести на очищену шкіру та втирати масажними рухами без натискання до повного вбирання. Якщо не має можливості втирати, рівномірно розподілити по шкірі і залишити до повного вбирання.

СКЛАД

Вазелін, церезин, ланолін, екстракти кореня женьшеню, оману, календули, пелюсток троянди, конюшини, ожини, ефірна олія лаванди, дьоготь березовий.
Click to order