Крем-бальзам антидемодекс

Народный Целитель
НЦ-0032ХК
22,85
грн.

За призначенням: При захворюваннях шкіри

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Ефективний засіб на основі березового дьогтю, сірки та екстрактів лікарських рослин. Екстракт кореня женьшеню позитивно впливає на підшкірний кровообіг, прискорює процес загоєння, пригнічує життєдіяльність вірусів, паразитів і патогенних мікроорганізмів, покращує тканинне дихання та загальний стан шкіри. Екстракт чистотілу в комплексі з ефірною олією лаванди та екстрактом календули використовується для лікування виразок, вугрів, лишаїв, корости та інших уражень шкіри. Екстракти конюшини та оману містять природні біогенні стимулятори, мають протизапальну, дезінфікуючу дію. Екстракт полину сприяє регуляції обміну речовин у шкірі, швидкому виведенню токсинів, лікує подразнення, почервоніння, свербіж і набряклість шкірних покривів. Березовий дьоготь і сірка підсилюють шкірний обмін і кровообіг, мають протипаразитарну дію, підтримують кисневий баланс у шкірі, роблять її більш еластичною.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

При вугровій висипці нанести тонким шаром на очищену й суху поверхню шкіри в місцях висипань і плавно втерти, повторювати процедуру 2-3 рази на день.

СКЛАД

PETROLATUM, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, SULFUR, INULA HELENIUM ROOT EXTRACT, CERESIN, BUTYROSPERMUM PARKII (shea butter) (and) GLYCERYL ROSINATE (and) OLEA EUROPAEA (olive) OIL UNSAPONIFIABLES, CHELIDONIUM MAJUS EXTRACT, TRIFOLIUM PRATENSE BUD EXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, BETULA ALBA OIL, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, ARTEMISIA VULGARIS EXTRACT.
Click to order