Крем-бальзам невралек

Healer Cosmetics
ХК-0014
22,85
грн.

За призначенням: При болю в спині, суглобах, м'язах, невралгії

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Крем-бальзам розроблений на натуральних рослинних компонентах, які допомагають при невралгії різного походження: поліневриті, мигрені, люмбаго, ревматизмі, ішіасі, радикуліті, міозитах і при розтягненнях. В його склад входить комплекс рослинних екстрактів (екстракти арніки, редьки чорної, часнику, бруньок і квіток бузку та хмелю) і живичний скипидар, що дозволяє знизити прояви невралгії. Скипидар має знеболюючу та протизапальну властивості, а також розігріваючий ефект. Екстракти ялівцю і кореня хрону посилюють прилив крові до уражених ділянок нервів і навколишніх тканин, березові бруньки надають м’яку анестезуючу дію. Свинячий жир і вершкове масло легко проникають в шкіру, будучи провідником екстрактів лікарських рослин.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

При невралгії сідничного нерва, межреберної та інших видів невралгії, ревматизмі, радикуліті, ішіасі, при розтягненнях та в профілактичних цілях втирати масажними рухами 2-3 рази на добу. Також ефективен при масажі.

СКЛАД

Вазелін, церезин, жир свинячий, ланолін, екстракти арніки, редьки чорної, кореня хрону, масло вершкове, екстракти ялівцю, часнику, бруньок і квіток бузку та хмелю, бруньок берези, скипидар живичний.
Click to order