Крем-бальзам для губ антигерпес з олією меліси

Healer Cosmetics
ХК-0003ПП
27,45
грн.

За призначенням: Для губ

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Унікальний бальзам розроблений для швидкого позбавлення від симптомів вірусу герпесу і для його профілактики. Вазелін, віск бджолиний і ланолін, які є добрими провідниками біологічно активних речовин, збагачені натуральними екстрактами і ефірними оліями лікарських рослин, пом'якшують, живлять, захищають шкіру, перешкоджають поширенню висипань. Екстракт часнику і ефірна олія чайного дерева успішно пригнічують бактеріальну, вірусну і грибкову патогенну флору. Екстракт алое добре загоює, знімає запалення, а ефірна олія м'яти охолоджує та знеболює. Ефірні олії лаванди і пелюсток троянд тонізують, надають бальзаму легкий квітковий аромат.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Нанести бальзам на шкіру губ при висипах вірусу герпесу, для запобігання його поширенню. Застосовувати бальзам до повного очищення губ від утворення корочок і загоєння тріщин. Також використовувати у профілактичних цілях.

СКЛАД

Вазелін медичний, віск бджолиний, ланолін, екстракти пелюсток троянд, алое, квіток календули, плодів часнику, ефірні олії чайного дерева, лаванди
Click to order