Гель-бальзам при невралгії та запаленні сідничного нерва

Народный Целитель
НЦТ-4006
52,65
грн.

За призначенням: При болю в спині, суглобах, м'язах, невралгії

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 40 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

15 цілющих трав, що входять до складу гель-бальзама Народний Цілитель, призначені для боротьби та профілактики невралгії різного походження: поліневриті, мігрені, люмбаго, ревматизмі, ішіасі, радикуліті, міозитах і розтягненнях м’язів.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Нанести на уражені ділянки шкіри та втирати легкими масажними рухами до повного вбирання. Повторювати 2–3 рази на добу. Рекомендуємо застосовувати у разі міжреберної та інших видів невралгії, ревматизмі, радикуліті, ішіасі та розтягненнях, у профілактичних цілях, та під час масажу.

СКЛАД

AQUA*, TURPENTINE*, CAMPHOR*, METHYL SALICYLATE*, JUNIPERUS COMMUNIS ESSENTIAL OIL***, COCHLEARIA ARMORACIA (HORSERADISH) EXTRACT**, BRASSICA RAPA ROOT EXTRACT**, SYRINGA VULGARIS EXTRACT**, ALLIUM SATIVUM (GARLIC) EXTRACT**, HUMULUS LUPULUS EXTRACT**, JUNIPERUS COMMUNIS EXTRACT**, ARNICA MONTABA (ARNICA) FLOWER EXTRACT**, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT**, EUCALYPTUS EXTRACT**, BETULA ALBA EXTRACT**, THYMUS VULGARIS FLOWER/LEAF EXTRACT**, ARTEMISIA VULGARIS (MUGWORT) EXTRACT**, CARBOMER. *інгредієнти органічного походження,**рослинні екстракти, **ефірні олії.
Click to order