Крем-бальзам від бородавок і папілом

Healer Cosmetics
ХК-0031
34,40
грн.

За призначенням: При захворюваннях шкіри

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ВЛАСТИВОСТІ
ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ВЛАСТИВОСТІ

Крем-бальзам на основі природних компонентів та лікарських трав призначений для боротьби з бородавками та папіломами.


  • Чистотіл широко використовується для виведення бородавок та папілом, ефективно та безслідно справляється з дефектами шкіри.
  • Сік кульбаби так само володіє сильними бактерицидними та бактеріостатичними властивостями.
  • Часник - ще один природний цілитель, ефективний у боротьбі з вірусними ураженнями шкіри та слизових оболонок.
  • Молочай – потужний антисептик та визнаний засіб від бородавок, яким користуються вже жодне покоління.
  • Календула та подорожник у свою чергу зменшують запалення, надають антибактеріальну дію та сприяють загоєнню шкіри, запускаючи процеси оновлення та регенерації.
  • Алое так само чудово служить для загоєння ран, дезінфікує та усуває свербіж. Ефірна олія чайного дерева застосовується в лікуванні бактеріальних та грибкових захворювань шкіри, вона здатна прибрати запалення та позбутися його причини.
  • В основі бальзаму вазелін, ланолін та бджолиний віск. Вазелін та ланолін допомагають діючим компонентам швидко проникати всередину вогнища ураження, а бджолиний віск завдяки своїй високій біологічній активності сприяє якнайшвидшому загоєнню, стимулює регенерацію тканин, насичує шкіру вітамінами та мінералами, живлячи її та повертаючи їй колишній здоровий вигляд.

ОПИС

Крем-бальзам створений виключно із натуральних компонентів екстрактів та масел лікарських рослин. Цех засіб допоможе бажаючим позбутися від неприроднього вірусного ураження шкіри папіломів та бородавок. Посилює активність клітин базального шару епітелію. Руйнує білкову оболонку і нейтралізує вірус папіломи людини дією компонентів, які запобігають поширенню інфекції. Ефірне масло чайного дерева є потужним натуральним противірусним засобом. Комплекс діючих речовин часнику, подорожника, кульбаби і календули має сильну бактерицидну, бактеріостатичну і дезинфікуючу дію, знищуючи вірусні клітини і обмежуючи їх розмноження. Чистотіл очищає шкіру, не сприймаючи уражені тканини завдяки своїм властивостям, алое і молочай сприяє зростанню здорових клітин. За допомогою натуральної основи компоненти швидко проникають всередину тканин і надають ефективну лікувальну дію.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Наносити на уражену ділянку шкіри декілька разів на день, рекомендовано заклеювати бактерицидним пластиром для більш тривалого ефекту. Використовувати до повного випадіння бородавок не менше семи днів.

СКЛАД

Масло ефірне чайного дерева, екстракти чистотіла, часника, кульбаби, алое, молочая та календули, віск бджолиний, ланолін, вазелін.
Click to order