Крем-бальзам від кашлю з гусячим жиром

Healer Cosmetics
ХК-0019
22,85
грн.

За призначенням: При застуді, кашлі, нежиті

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Ефективний препарат на основі ефірних олій і екстрактів лікарських рослин. Рекомендований при комплексному лікуванні гострих респіраторних захворювань, що супроводжуються сильним кашлем. Крем-бальзам створений також для профілактики та більш ефективного лікування дихальних шляхів (бронхіти, пневмонія, астма, грип, ГРЗ, ангіна та інше). Сприяє розрідженню і відділенню мокротиння, зниженню температури тіла, підвищую еластичність бронхів, знімає бронхоспазм. Порошок насіння гірчиці, олія терпентинова і ефірна олія евкаліпта мають сильну протизапальну й антисептичну дію. Активні речовини, що містяться в екстрактах плодів перцю стручкового, хрону і буркуну, призводять до зменшення больових відчуттів, надають антибактеріальну дію, відновлюють баланс міжклітинної рідини і зменшують набряк та інфільтрацію запалених тканин. Гусячий жир зігріває, підвищує імунітет.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Розтерти крем-бальзам по проекції дихальних шляхів спини та грудей, при цьому вдихати пари, що є гарною інгаляцією. Процедури повторювати декілька разів на день.

СКЛАД

Вазелін, церезин, жир гусячий, ланолін, екстракти буркуну, плодів перцю стручкового, листя і кореня хрону, гірчичний порошок, камфора, олія терпентинова, ментол, віск бджолиний, олія ефірна евкаліпта.
Click to order