Крем-бальзам від шрамів і рубців Healer Cosmetics™

Healer Cosmetics
ХК-0006
34,40
грн.

За призначенням: При травмах

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ВЛАСТИВОСТІ
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД
ОПИС

ВЛАСТИВОСТІ

Крем-бальзам призначений для видалення нових шрамів та рубців. В його основі природні та рослинні компоненти мають розсмоктуючий і регенеруючий ефект.

  • Корінь алтею пом'якшує шкіру і робить її еластичнішою, а також має антибактеріальні властивості.
  • Календула добре загоює рани і сприяє швидкій регенерації клітин шкіри.
  • Олія обліпихи містить стерини – біологічно активні речовини, які також прискорюють процес регенерації та чудово заліковують рани, знімають набряки.
  • Оливкова олія багата на вітаміни груп А, E і В, мінерали і мікроелементи, які чудово зволожують і живлять шкіру, роблять її більш еластичною і гладкою.
  • Камфора – ефективний засіб для стимуляції оздоровлення клітин, що запускає процеси саморегенерації.
  • Софора японська завдяки алкалоїдам та флавоноїдам підвищує здатність шкіри засвоювати корисні речовини та допомагає боротися з пошкодженнями шкірних покривів.
  • Мокриця містить велику кількість дубильних речовин, вітамінів та мінералів, оздоровлює та пом'якшує шкіру.
  • А звіробій зміцнює капіляри, повертаючи цим здатність шкіри до самовідновлення, прискорює процес розсмоктування шрамів.
  • Гусячий жир у складі бальзаму посилює властивості рослинних компонентів і є потужним біостимулятором.
  • А бджолиний віск споконвіку відомий своїми антисептичними та загоювальними властивостями.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

На шрами та келоїдні рубці накладають пов’язку, змащену крем-бальзамом, не рідше ніж 2 рази на добу. Термін розсмоктування від двох тижнів до двох місяців.

СКЛАД

Вазелін, церезин, жир гусячий, екстракти календули та алтеї, олія обліпихи, віск бджолиний, олія оливкова, екстракти софори японської, трави мокриці та звіробою, камфора.

ОПИС

Засіб для позбавлення від незастаревших шрамів і рубців на основі натуральних рослинних і тваринних компонентів, при тривалому застосуванні сприяє мікроциркуляції. Корінь алтея володіє високими пом'якшуючими і розсмоктуючі властивостями. Мокриця містить дубильні речовини, мінерали, вітаміни багатьох груп, загоює, пом'якшує шкіру. Камфора прискорює розсмоктування скупчень крові. Календула сприяє регенерації. Екстракт звіробою зміцнює капіляри, покращує кровопостачання. Масло обліпихи дозволяє в короткий термін залікувати шкіру і слизову, прискорює регенерацію завдяки стерину - природним сполук, які містяться в олії у великій кількості. Оливкова олія містить вітаміни А, Е і D, необхідні для живлення та регенерації пошкоджених шкірних покривів, а також безліч мінералів і інших корисних мікроелементів, саме вони допомагають зробити рубці і шрами менш помітними. Гусячий жир є потужним біостимулятором. Бджолиний віск - цінний продукт, що володіє протизапальну, антисептичну і пом'якшувальною дією.
Click to order