Крем-бальзам при алергічному висипі

Народный Целитель
НЦ-0024ХК
22,85
грн.

За призначенням: При захворюваннях шкіри

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Крем-бальзам призначений для позбавлення від висипань і зменшення неприємних симптомів (почервоніння, лущень, свербіння, подразнень) при алергії, екземі, після укусів комах, а також для прискорення загоєння гнійних ран. Активний комплекс екстрактів календули, квіток конюшини та листя суниці дає протизапальний і загоювальний ефект, регенерує, пом'якшує і зволожує шкіру. Екстракт листя грабелек допомагає при дитячому висипу, діатезі та попрілості. Ефірна олія лаванди в поєднанні з екстрактами коноплі, листя калгану та алтея діє як природний антигістамінний компонент, полегшує біль. Екстракт квіток коров'яку має противірусні, пом'якшувальні властивості, загоює дрібні рани, допомагає при сонячних і термічних опіках.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

При алергічних висипаннях та екземі втирати крем-бальзам в місця висипань з наступним накладенням сухої пов'язки 2-3 рази на добу. Для обробки ран наносити тонким шаром на чисту марлеву пов'язку і прикладати на пошкоджену поверхню.

СКЛАД

PETROLATUM, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, VERBASCUM THAPSUS LEAF EXTRACT, CERESIN, CANNABIS SATIVA LEAF/STEM EXTRACT, ALTHAEA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, BUTYROSPERMUM PARKII (shea butter) (and) GLYCERYL ROSINATE (and) OLEA EUROPAEA (olive) OIL UNSAPONIFIABLES, ERODIUM CICUTARIUM EXTRACT, FRAGARIA VESCA LEAF EXTRACT, POTENTILLA ERECTA ROOT EXTRACT, TRIFOLIUM PRATENSE EXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL.
Click to order