Крем тональний Балет

Балет
ХК-0034
47,15
грн.

За призначенням: Для обличчя

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 41 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Тональний крем Балет - перевірений часом тональний засіб. Крем Балет виконує і декоративну, і доглядову функцію, зволожуючи та живлячи шкіру, загоюючи запалення.

  • Лецитин у складі крему має природне походження, багатий на антиоксиданти, надає відновлюючу дію на клітини шкіри, а також є відмінним провідником для вітамінів та поживних речовин.
  • За вітаміни у складі відповідають олії ши та оливи. Масло ши зволожує шкіру, знімає запалення, загоює ранки та рубці та активно використовується у боротьбі зі зморшками. Масло ши не забиває пори, тому добре підходить і для жирної, проблемної шкіри.
  • Масло оливи багате на вітаміни, воно тонізує і зволожує шкіру, особливо суху, перешкоджає появі зморшок і зменшує вже наявні.

Тональний крем Балет має покриття від середнього до щільного, відмінно перекриває недоліки та вирівнює тон шкіри.

Завдяки високій пігментації і натуральній формулі, що доглядає, може використовуватися і як консилер під очі, і як коректор для перекриття запалень.

У поєднанні з денним кремом можна отримати легкий крем ВВ, який підходить для всіх типів шкіри. В результаті вийде легке покриття та рівний колір обличчя.

Тональний крем Балет легкий у нанесенні, добре розподіляється по обличчю, не залишаючи темних плям. Крем має тонкий приємний аромат.

Ми пропонуємо вам купити тональний крем балет на офіційному сайті виробника. Просто додайте товар у кошик та оформіть замовлення. Наш менеджер зв'яжеться з вами для уточнення деталей :)

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

На попередньо очищену шкіру нанести невелику кількість тонального крему і розподілити легкими, плавними рухами. Якщо шкіра схильна до сухості та лущення, перед використанням тонального крему рекомендується нанести зволожуючий крем.

СКЛАД

Aqua, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Stearic Acid, Cera alba, Lecithin, Talc, PEG-400, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii (shea butter) (and) Glyceryl Rosinate (and) Olea Europaea (olive) Oil Unsaponifiables, Dimethicone, Emulsifying Wax, Triethanolamine, Sodium Tetraborate, Methylisothiazolinone, Fragrance, CI 77491, CI 77492, CI 77891
Click to order