Крем-бальзам від мозолів і натоптишів

Healer Cosmetics
ХК-0024
22,85
грн.

За призначенням: Для ніг

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Ефективний засіб для видалення мозолів і натоптишів, допоможе позбутися дискомфорту при ходьбі, печіння та болю на стопах ніг. Крем-бальзам створений спеціально для догляду за сухою, загрубілою шкірою ніг, схильних до прояву сухих мозолів та натоптишів. Розм’якшує загрубілу шкіру, розпушує її верхній шар, прискорює відлущення відмерлих клітин шкіри. Активним компонентом засобу є комбінація молочка зі стебель і екстракту кореня кульбаби, які сприяють розм’якшенню ороговілих ущільнень. Екстракт чистотілу сприяє м’якому відторгненню з подальшим відшаруванням ороговілих клітин, забезпечує бактеріцидну і протизапальну дію. Ефірна олія лаванди сприяє процесу клітинного оновлення, повертає шкірі еластичність. Крем-бальзам також рекомендовано використовувати для проблемної шкіри на долонях, ліктях та колінах.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Після гарячої ванни для ніг ретельно висушити уражену ділянку, нанести в області мозолів та натоптишів крем бальзам, дати повністю ввібратися. Тривалість застосування залежить від одержаних результатів. Увага: при нанесенні крем-бальзаму може відчуватися легке поколювання.

СКЛАД

Вазелін, церезин, ланолін, молочна кислота, екстракти чистотілу і кульбаби, кислота саліцилова, віск бджолиний, ефірні олії лаванди, розмарина та евкаліпта.
Click to order