Крем-бальзам від тріщин для стоп з екстрактом софори японської

Healer Cosmetics
ХК-0023
22,85
грн.

За призначенням: Для ніг

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Крем-бальзам створений на основі натуральних компонентів, які сприяють пом’якшенню загрубілих ділянок шкіри, оберігають від виникнення мікротріщин, нормалізують еластичність і пружність епідермісу та прискорюють загоєння тріщин. Рослинні компоненти благотворно впливають на клітини загрубілої шкіри, пом’якшують і заспокоюють її. До складу крем-бальзаму входять натуральні бактерицидні речовини екстрактів ромашки аптечної, софори японської, звіробою і календули, які забезпечують швидку регенерацію шкіри, надають антибактеріальну дію, запобігають грибковим захворюванням і підсилюють опірність до інфекцій та запалень. При регулярному застосуванні крем-бальзам знімає набряки і втому ніг, стопи і п'яти стають м'якими і оксамитовими на дотик. Особливо рекомендується для діабетиків.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

На вимиті ноги нанести крем-бальзам та втерти в шкіру стоп, що загрубіли або потріскались. Застосовувати до повного загоєння шкіри.

СКЛАД

Парфумована олія, церезин, парафін, екстракт софори японської, екстракт ромашки, гліцерин, екстракти звіробою та календули, віск бджолиний, ланолін, вітаміни А і Е, ефірні олії лаванди, розмарина та евкаліпта.
Click to order