Крем-бальзам тонізуючий

Народный Целитель
НЦ-0014ХК
29,70
грн.

За призначенням: Для ніг

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Крем-бальзам належить до групи засобів, що стимулюють рецептори шкіри та слизових оболонок, має тонізуючу дію, покращує самопочуття при перших симптомах застуди і грипу, знімає втому, напругу, допомагає при депресіях, прискорює процес відновлення сил після хвороби і стресу. Ефірні олії евкаліпта, гвоздики та кориці допомагають при головному і м'язовому болі, загальному нездужанні, занепаді сил, нервовому виснаженні, при мігрені. Дія ментолу на холодові рецептори усуває закладеність носа і дозволяє уникнути прийому судинозвужувальних препаратів, що мають побічну дію. Камфора стимулює нервову діяльність, покращує кровообіг. Крем-бальзам допомагає від надокучливих комах, а також знімає біль, набряк і свербіж після їх укусів.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

При головному болі нанести бальзам на скроневу і потиличну зони. При нежиті та утрудненому диханні, закладеності носа нанести на зону гайморових пазух тонким шаром. Використовувати до повного одужання і в цілях профілактики. Для захисту від комах змастити бальзамом незахищені ділянки шкіри.

СКЛАД

PETROLATUM, L-MENTHOL, CAMPHOR, BUTYROSPERMUM PARKII (shea butter) (and) GLYCERYL ROSINATE (and) OLEA EUROPAEA (olive) OIL UNSAPONIFIABLES, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS LEAF OIL, CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL.
Click to order