Крем-бальзам стоп-піт

Healer Cosmetics
ХК-0021
22,85
грн.

За призначенням: Для рук

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Унікальна формула крем-бальзаму дозволяє використовувати його для щоденного догляду за шкірою. Перешкоджає надлишковому та інтенсивному потовиділенню, що допомагає запобігти появі неприємного запаху на протязі дня. Крем-бальзам нормалізує процеси пото-виділення, не підсушує шкіри та не закупорює пори. При використанні натурального крем-бальзаму Ви знищуєте першопричину виникнення запаху, створюючи умови в яких бактерії не можуть існувати та розмножуватися. Спеціальна насичена композиція екстрактів лікарських рослин (ромашки, подорожника, чебрецю, пелюсток троянди, листя суниці, кори дуба і горіха волоського) володіє антимікробною, дезодоруючою та легкою в’язучою дією. Поєднання саліцилової кислоти і розчину морської солі знижує виділення поту.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Невелику кількість крем-бальзаму нанести на сухі та чисті проблемні ділянки шкіри і дати ввібратися. Застосовувати в міру потреби.

СКЛАД

Екстракти ромашки, подорожника, чебрецю, пелюсток троянди, листя суниці, кори дуба та горіха волоського, віск бджолиний, розчин морської солі, тальк, кислота саліцилова, вазелін.
Click to order