Крем-бальзам ранозагоюючий

Народный Целитель
НЦ-0030ХК
22,85
грн.

За призначенням: При травмах

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Крем-бальзам призначений для догляду за пошкодженою і проблемною шкірою. Бджолиний віск – природний антибіотик, використовується для лікування запальних, ранових, опікових ушкоджень шкіри і слизових, виразок, фурункульозу, гнійників. Олія ромашки – надійний засіб при пересиханні, шорсткості, свербінні, обмороженні та натертості шкіри, екземі, дерматиті, захищає від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання. Ефірні олії лаванди та лимона – одні з найбільш корисних та ефективних ефірних олій. Завдяки комплексній дії всіх компонентів, бальзам зменшує біль після травм, зволожує та живить суху шкіру, захищає її від обвітрювання, сприяє регенерації тканин, створює захисний бар'єр від агресивного впливу навколишнього середовища.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Наносити крем тонким шаром на очищену суху пошкоджену поверхню шкіри. При значних ранах і пошкодженнях накласти пов'язку. Для захисту шкіри від дії побутової хімії та інших шкідливих речовин, обробляти руки та відкриті ділянки за 15-20 хвилин до контакту і після.

СКЛАД

PETROLATUM, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (shea butter) (and) GLYCERYL ROSINATE (and) OLEA EUROPAEA (olive) OIL UNSAPONIFIABLES, CERA ALBA, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER OIL, CERESIN, RETINOL, TOCOPHERYL ACETATE, CITRUS LIMON PEEL OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL.
Click to order