Крем-бальзам при забиттях і розтягненнях. Від синців

Народный Целитель
НЦ-0007ХК
22,85
грн.

За призначенням: При травмах

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Крем-бальзам на основі рослинних екстрактів та ефірних олій, має терапевтичний ефект при забоях і травмах опорно-рухового апарату та м’яких тканин. Компоненти крему-бальзаму знеболюють, знімають набряклість і запалення, розсмоктують гематоми, забезпечують швидкий і тривалий ефект. Скипидар має виражену антисептичну дію. Крем-бальзам рекомендований для використання спортсменам перед змаганнями або майбутніми фізичними навантаженнями, для запобігання розтягування м’язів.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

В першу добу після отримання травми нанести крем-бальзам легкими масажними рухами на уражену ділянку тіла і прикласти до місця ураження холод. Починаючи з другої доби, для прискорення загоєння після нанесення крему-бальзаму можливе накладення пов’язки. Застосовувати до припинення больових симптомів. Рекомендується використовувати в зоні зв’язок і суглобів, перед інтенсивними тренуваннями та іншими навантаженнями для запобігання розтягувань. 
Увага! Слід уникати попадання крему на слизові оболонки і садна.

СКЛАД

PETROLATUM, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, AESCULUS HIPPOCASTANUM SEED EXTRACT, LEDUM PALUSTRE EXTRACT, CERESIN, BUTYROSPERMUM PARKII (shea butter) (and) GLYCERYL ROSINATE (and) OLEA EUROPAEA (olive) OIL UNSAPONIFIABLES, CAMPHOR, TURPENTINE, L-MENTHOL, CITRUS LIMON PEEL OIL, ABIES SIBERIA NEEDLE OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, MELISSA OFFICINALIS LEAF OIL.
Click to order