Крем-бальзам при ударах і розтягуваннях

Healer Cosmetics
ХК-0010
22,85
грн.

За призначенням: При травмах

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Ефективний засіб при забиттях і травмах опорно-рухового апарату і м'яких тканин. Має знеболюючу, протизапальну та протинабрякову дію. Терапевтичний ефект крем-бальзаму обумовлений фармакологічними властивостями активних компонентів, що входять до його складу: екстрактів багна і арніки, комплексу ефірних олій лимона, ялиці, лаванди і меліси, здатних розсмоктувати гематоми. Скипидар живичний має антисептичну дію та знімає біль. Жирна основа поступово вивільнює активні компоненти, що забезпечує довготривалість дії. Бальзам має швидкий ефект, завдяки безпосередньому впливу на осередок запалення. Крем-бальзам рекомендований до використання спортсменам перед змаганнями або майбутніми фізичними навантаженнями для попередження розтягнень м'язів.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

В Першу добу після отримання травми нанести крем-бальзам легкими рухами на уражену ділянку тіла і прикласти до місця ураження холод. Починаючи з другої доби, для прискорення загоєння після нанесення крем-бальзаму можливо накладення пов’язки. Використовувати до припинення больової дії. Рекомендується використовувати в області зв'язок і суглобів перед інтенсивними тренуваннями та іншими навантаженнями для попередження розтягувань.
Слід уникати попадання крему на слизові оболонки і садна.

СКЛАД

Вазелін, церезин, ланолін, екстракти арніки, багна та каштана, камфора, скипидар живичний, ментол, ефірні олії ялиці, лимона, меліси та лаванди.
Click to order