Крем-бальзам для ніг протигрибковий антиперспірант

Народный Целитель
НЦ-0019ХК
22,85
грн.

За призначенням: Для ніг

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Крем-бальзам для ніг – ефективний засіб для щоденного догляду за шкірою ніг і для профілактики грибкових захворювань. Головні дійові компоненти – оксид цинку, саліцилова та борна кислоти, традиційно застосовуються при створенні антиперспірантів. Ці компоненти в поєднанні з тальком, ланоліном та ефірною олією чайного дерева перешкоджають інтенсивному потовиділенню, запобігають появі неприємного запаху, надають антисептичної, протигрибкової, протизапальної дії, підсушують і пом'якшують загрубілі ділянки шкіри ніг, утворюють захисне покриття, зменшуючи вплив зовнішніх чинників на шкіру. Компоненти бальзаму усувають не тільки грибок, а й такі неприємні симптоми, як запалення і свербіж.
Дію бальзаму можна відчути вже після першого застосування.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Перед сном на очищену шкіру ніг (стопи та міжпальцевий простір) нанести невелику кількість крему-бальзаму. Для кращого ефекту рекомендується надіти бавовняні шкарпетки. Дія крему-бальзаму триває протягом 24-х годин.

СКЛАД

PETROLATUM, ZINC OXIDE, GLYCERIN, CERESIN, SALICYLIC ACID, TALC, BORIC ACID, BUTYROSPERMUM PARKII (shea butter) (and) GLYCERYL ROSINATE (and) OLEA EUROPAEA (olive) OIL UNSAPONIFIABLES, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL.
Click to order