Крем-бальзам від синців з екстрактом арніки

Народный Целитель
НЦ-0006ХК
22,85
грн.

За призначенням: При травмах

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Зручний в застосуванні ефективний засіб, знімає набряки в місці забою, знеболює, усуває синці та гематоми. Екстракт квіток арніки має протизапальну, заспокійливу дію, підсилює приплив крові до ділянки забою, в поєднанні з ефірною олією кориці сприяє розсмоктуванню інфільтратів, активізує метаболічні процеси, покращує лімфодренаж у прилеглих тканинах, що знижує вираженість гематом, синців, знімає тиск на нервові закінчення в постраждалій зоні, прекрасно купірує почервоніння, знімає набряклість, а також зменшує судинні зірочки та сіточки. Екстракт каштана знімає біль, зміцнює стінки капілярів, кровоносних судин, покращує клітинний обмін. Ефірні олії ялівцю та розмарину в комплексі з компонентами основи пом'якшують шкіру, мають розсмоктувальну, протизапальну дію, завдяки тонізуючому ефекту синці та гематоми стають менш помітними.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

На пошкоджену ділянку тіла нанести невелику кількість крему-бальзаму. Використовувати до повного зникнення синця або гематоми.

СКЛАД

PETROLATUM, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (shea butter) (and) GLYCERYL ROSINATE (and) OLEA EUROPAEA (olive) OIL UNSAPONIFIABLES, AESCULUS HIPPOCASTANUM SEED EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, TROXERUTIN, CERESIN, CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, TRIETHANOLAMINE.
Click to order