Крем-бальзам ранозагоюючий

Healer Cosmetics
ХК-0033
22,85
грн.

За призначенням: При травмах

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Крем-бальзам призначений для догляду за пошкодженою та проблемною шкірою. Сприяє швидкому загоєнню поранень пов'язаних з пошкодженням ділянок шкіри, таких як подряпини, порізи, відкриті рани та такі, що довго не загоюються. До складу засобу входять: олія ромашки, ефірні олії лимона та лаванди, а також вітаміни А і Е та бджолиний віск, які мають протизапальну та антисептичну дію, покращують кровообіг шкіри, сприяють регенерації епітелію і загоєнню ран. Крем-бальзам ефективний при фурункульозі, виразках, гнійниках, опіках, обмороженні, натертості, зменшує больові відчуття після травм і сприяє швидкому відновленню шкіри. Створює захисний бар'єр для шкіри людини, який захищає від впливу навколишнього агресивного середовища. Зволожує та живить суху шкіру, захищає її від обвітрювання.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

На пошкоджену ділянку шкіри нанести невелику кількість крем-бальзаму. При значних ранах та пошкодженнях накласти пов’язку. При фурункульозі, виразках, гнійниках наносити бальзам на чисто вимиті ділянки шкіри. Для захисту шкіри від впливу хімікатів і шкідливих середовищ обробляти руки і відкриті ділянки за 15-20 хвилин до контакту та після.

СКЛАД

Парфумерна олія, церезин, парафін, ланолін, гліцерин, віск бджолиний, жирна олія ромашки, ефірні олії лаванди та лимона, вітамін А і Е.
Click to order