Крем-бальзам прополіс

Народный Целитель
НЦ-0031ХК
22,85
грн.

За призначенням: При травмах

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Крем-бальзам сприяє швидкому загоєнню ран, опіків, обморожень, полегшує стан при простудних захворюваннях, після укусів комах, при обвітренні шкіри, допомагає уникнути гаймориту. Прополіс – універсальний природний антибіотик, в поєднанні з екстрактами евкаліпта й селери забезпечує бальзаму сильну антисептичну, противірусну та протизапальну дію. Ефірна олія чайного дерева – один з найсильніших натуральних противірусних засобів, у комплексі з олією череди стимулює відтворення імунних клітин, захищає шкіру від бактерій і грибків. Олії обліпихи, оливкова та вершкове масло живлять сполучні тканини, дають потужний регенеруючий ефект.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

При опіках, обмороженнях, порізах засіб нанести на пов'язку та прикладати до ураженої поверхні 2-3 рази на добу протягом 1-2-х тижнів. При нежиті та гаймориті тампон з горошиною бальзаму ввести в кожну ніздрю на 15-20 хвилин і зайняти горизонтальне положення.

СКЛАД

PETROLATUM, PROPOLIS CERA, OLEA EUROPAEA (olive) FRUIT OIL, CERESIN, CERA ALBA, GHEE BUTTER, HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL, APIUM GRAVEOLENS EXTRACT, MEL, BUTYROSPERMUM PARKII (shea butter) (and) GLYCERYL ROSINATE (and) OLEA EUROPAEA (olive) OIL UNSAPONIFIABLES, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF EXTRACT, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL.
Click to order